BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi BTU Dersleri Muafiyet Sınavları Hk.

Sınav Tarihi ve Başvuru

BTU100 Bilgisayar Okuryazarlığı / ICT100 Computer Literacy dersleri 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Muafiyet Sınavı 17.09.2023 Pazar Saat:11.00'de çevrim içi(online) olarak yapılacaktır.

Muafiyet sınavına girmek isteyen öğrencilerin, 15.09.2023 Saat 17.00'ye kadar  BUOBS(Başkent Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra başvuru formu kapatılacak, yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Engelli Öğrencilerimiz

Diğer öğrencilerden ayrı bir sınav salonunda sınava girmek isteyen engelli öğrencilerimiz için aynı tarihte, ayrı bir sınav oturumu yapılabilecektir. Bu oturum bilgileri ilgili öğrencilere ayrıca bildirilecektir.

Ayrı oturumda sınav talebinde bulunmak isteyen engelli öğrencilerimiz, 15 Eylül 2023 Saat:17.00 tarihine kadar danışmanları aracılığıyla Koordinatörlüğümüze başvuru yapabileceklerdir. Engel durumuna göre düzenleme yapılacaktır.

Sınav Hakkında

Sınav hakkında detaylı bilgi ve sınav kılavuzu için tıklayınız.

ÖNEMLİ:

Sınava girecek öğrenciler aşağıdaki hususları yerine getirmelidirler:

1. Sınavı Kılavuzunu dikkatlice okumalı,
  2. Sınav için hazırlıkları önceden yapmış olmalı,
  3. Sınav günü öğrenci kimlik ve cihaz (telefonun kamerası ve mikrofonu) kontrolü için,  Microsoft Teams'te ekibinde (BTU Muafiyet Sınavı) atandıkları sınav salonunda en geç 10.30'da hazır olarak bulunmalıdır. Sınav salonu (toplantı) sınav günü 10.15'te açılacaktır.
  4. Sınav salonuna girişler 10.45'te kapatılacaktır. Her ne sebeple olursa olsun 10.45'ten sonra sınav oturumuna gelenler ve sınava oturumundan ayrılanlar sınav salonuna alınmayacaktır.