BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

İzdüşüm'e Yeni Ekip Arkadaşları Arıyor, Sen de Katkı Sağlamak İster misin?

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerinin katkıları ve emekleriyle hazırlanan “İZDÜŞÜM” dergisine yeni eğitim-öğretim yılında kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Derginin yeni sayısının çıkarılmasında bizimle çalışacak yeni takım arkadaşları arıyoruz.

Derginin yayın sorumlusu Doç. Dr. Cihan Dizdaroğlu ve Arş. Gör. Berkay Kabalay ile birlikte çalışacak ekipte çalışmak üzere “Yayın Kurulu Üyesi” veya “Yardımcı Editör” arıyoruz. Sen de bu görevlerden birinde yer almak ve İzdüşüm dergisinin mutfağına katkı sağlamak istiyorsan aşağıdaki formu en geç 20 Ekim 2023'e kadar doldurman yeterli.

Bölüm arkadaşlarımızın ve yayın ekibinin katkılarıyla hazırlanacak İZDÜŞÜM’ün yeni sayılarını okuyucularıyla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.

İzdüşüm Dergisi Yayın Ekibi

Başvuru Linki:

İzdüşüm Dergisi hakkında fikir edinmek istersen, geçmiş sayılarımızı aşağıdaki görsellere tıklayarak inceleyebilirsin veya bizi Instagram (@baskentizdusum) hesabımızdan takip edebilirsiniz: