BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
İngilizce Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Duyurular
AB ve Ulusal Politikalar Bağlamında Kırsal Kalkınma Temelli Toplumsal Yapıdaki Değişim Paneli

SİBUT tarafından AB ve Ulusal Politikalar Bağlamında Kırsal Kalkınma Temelli Toplumsal Yapıdaki Değişim başlıklı panel organize edilmiştir. Etkinlik 8 Mayıs Çarşamba günü saat: 14:00'te Abdullah Demirtaş Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir. Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Sezgin Mercan'ın oturum başkanlığını ve Dr. Anıl Müge Seyrekbasan'ın da moderatörlük görevini üstleneceği panelde alanında uzman dört konuşmacıyı misafir edeceğiz. Konuşmacılarımız IFAD Ülke Program Koordinatörü Doç. Dr. Taylan Kıymaz, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Müşaviri Dr. Ali Recep Nazlı, AB Başkanlığı Uzmanı Dr. Arda Deniz Aksular ve Tarım ve Orman Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Dr. Burçak Yüksel'dir. Tüm öğrencilerimizi panelimize bekliyoruz.